Starttaa kurssi samantien!

Kirjaudu mukaan ja jatka matkaasi jo tänään.

Ostaessasi tämän jatkokurssin saat samantien käyttöösi kaikki uudet 6kk materiaalit. Viikottaiset ohjeet ja harjoitukset ohjaavat sinua harjoittelussasi tai halutessasi voit poimia harjoituksista itsellesi sopivia treenejä oman aikataulusi mukaan. Kurssi on mahdollista maksaa myös ePassilla, Smartum-, Virike- ja Tyky-seteleillä tai Smartum Saldolla. Ole tällöin yhteydessä: [email protected]
Osta kurssipaketti hintaan 145€

Mitä valmennuksiini kuuluu?

 • Selkeä polku harjoitteluun, joka sopii kaikentasoisille harjoittelijoille

 • Jokaiselle viikolle oma harjoitusohjelma ja lisätehtävä videomuodossa

 • Ohjeet jokaiselle viikolle videoina ja kirjallisessa muodossa

 • Joka kuukausi uusia materiaaleja ja harjoitteita

 • Kuukausittainen Live-Webinaari

 • Online-luentoja aihepiiriin liittyen

 • Oma suljettu keskusteluryhmä Facebookissa

 • Sähköpostituki, jonka kautta saat vastukset aina 48h sisällä

Liity mukaan iloiseen joukkoomme!

Meitä on mukana kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä - tärkeintä on että pidetään hauskaa treenatessa!

Tilaa kurssipaketti hintaan 145€

Käyttäjien kokemuksia palvelusta:

Noora Karme, personal trainer, ravintovalmentaja

Tulokset todella näkyvät!

Noora Karme, personal trainer, ravintovalmentaja

Kurssille osallistuminen on ollut kyllä yksi parhaista investoinneista itseeni. Jarnon liikkuvuuskurssi on lisännyt oman kehon tuntemusta. Ensimmäisten viikkojen kevyet harjoitukset lisäsivät selkeästi rentoutta koko kehoon ja tällä on ollut suuri vaikutus muuhun liikkumiseen. Mm. suoritustekniikat saliharjoittelussa, kuten kyykyssä, ovat parantuneet. Rintarankaan on tullut lisää joustoa ja lantion seutu on avautunut. Pieni 10-15 minuutin päivittäinen satsaus tekee ihmeitä. Jarnon videot on tehty innostavasti ja niitä on helppo seurata. On kiva, kun joku on suunnitellut nousujohteisen ohjelman, jota noudattamalla tulokset todellakin näkyvät. On hyvä saada myös uusia kivoja liikkeitä omaan treeni- ja valmennuspankkiin. Ehdoton suositus kurssin hankkimiseen, on sitten aivan aloittelija tai jo edistynyt. Aktiiviliikkujien ongelmana on yleensä se, että tehdään liian kovaa. Tämä kurssi etenee less is more-mentaliteetilla.
Annakaisa Mattila, sairaanhoitaja

Odotan harjoitusta joka päivä innolla!

Annakaisa Mattila, sairaanhoitaja

Minut on yllättänyt liikkuvuusharjoittelun monipuolisuus. Sitä voi käyttää lämmittelynä ja palauttavana harjoituksena sekä välillä tulee ihan hiki. Ennen liikkuvuusharjoittelu tarkoitti minulle passiivista venyttelyä niin että huuto pääsee kuin sattuu, sillä ei tuloksia tullut. Tämä valmennus kyllä tempaisi mukaansa, koska harjoittelun tulokset tuntuivat kehossa nopeasti. Huippua kun sinun ohjeilla alaselän kivut ovat vähentyneet ja puolierot alkaneet tasoittumaan. Liikkeet voi skaalata itselleen sopivaksi, mikä tekee harjoittelusta miellyttävää ja pystyy haastamaan itseään sopivasti. Tämä on ollut minulle harjoitus, jota joka päivä odotan eikä päinvastoin. Liikkuvuusharjoittelusta on tullut minulle rutiini, jota kroppa tarvii. Joka päivä on vähän saatava availla ja liikutella kroppaa, koska se tuntuu hyvältä! Kaikin puolin on parempi olla ja tilaa hengittää.
Tommi, tavoitteellinen harjoittelija

Pakko hehkuttaa!

Tommi, tavoitteellinen harjoittelija

Huikean hieno valmennus, en malta olla hehkuttamatta sitä! Tässä nyt on päässyt käymään niin, että liikkuvuusharjoittelu on hypännyt voimaharjoittelun edelle. En olis uskonu että näin käy, mutta jo kuukaudessa huomasin isoja muutoksia: Kroppa toimi aivan erilailla esim. muscle up meni kevyemmin kuin pitkään aikaan ja kolotukset kehosta vähivät tai loppuivat kokonaan. Olen nyt viikolla 6 ja kroppa toimii ja on kivuttomampi kuin ikinä …jotain käsittämätöntä :) Liikkuvuusharjoittelu on tullu jäädäkseen! Kiitos sulle ja loistavasti tehdylle valmennukselle.
Riku Laine, personal trainer

Jo viikko voi tehdä ihmeitä!

Riku Laine, personal trainer

Olen tehnyt ensimmäisen viikon kevyiden ohjeiden mukaan liikkuvuutta ja nyt kropassa on enemmän liikerataa kuin ikinä ennen. Lisäksi se on syntynyt huomattavasti kevyimmillä harjoitteilla ja vähemmällä tekemisellä. Selkeästi tässä itselle iso oppi jo alkuun, että väkisin sitä liikkuvuutta ei tule ja perusteet on otettava kevyellä liikkeellä haltuun. Tähän mennessä kompastuksena on on tainnut olla liian haastavat liikkeet (raskaita painolla tehtäviä juttuja) ja liian paljon. Kroppa vetänyt jumiin aina seuraavana päivänä. Mielenkiinnolla odotan ja olen innostunut tälläisestä jatkuvasta kurssista, jossa edetään rauhallisesti kohti huippua.
Antti Sulanto, koodari

Silmät ovat auenneet liikkuvuudelle!

Antti Sulanto, koodari

Kurssi on avannut silmiäni siihen, että liikkuvuusharjoittelu on niin paljon muutakin kuin perinteistä venyttelyä. Jo ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen ajattelin että "tämä on upea juttu". Kummallista miten pienellä saa muutoksia aikaan, mutta kyllä nämä vain toimivat. Pää kääntyy paremmin, alaselkä ei jomottele niin paljon ja lasten turvaportin yli pääsee kiipeämään ongelmitta.
Antti, 43v

Vanhat ajatukset liikkuvuusharjoittelusta voi unohtaa!

Antti, 43v

Jarno osaa tehdä liikkuvuusharjoittelusta mielenkiintoista. Liikepankki on monipuolinen ja täynnä liikkeitä, jotka ovat minulle täysin uusia. Joka viikko vaihtuvat ohjelmat pitävät huolen ettei pääse tylsistymään. Päinvastoin! Oikein odotan aina mitä kivaa seuraavalla viikolla onkin edessä. Vanhat ajatukset aitajuoksija-asennossa kököttämisestä voi unohtaa: tämä on hauskaa!
Anu, 43v

Tuloksia syntyy kuin vahingossa!

Anu, 43v

Tämä kurssi on liikkuvuusharjoittelua, joka ei tunnu liikkuvuusharjoittelulta. Silti tuloksia syntyy melkein kuin vahingossa. Älyttömän paljon uusia ajatuksia ja tekniikoita. Hiki virtaa, eikä se ole tuskan hiki!

Valmentajasi

 • Jarno Härkönen

  Liikunta- ja hyvinvointialan kouluttaja

  Jarno Härkönen

  Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019). Hän on ollut kouluttamassa sadoittain liikunta-alan ammattilaisia mm. Trainer4You:lla ja Personal Trainer Akatemiassa. Hän on perustanut Yoga & Movement Centerin, Kotivalmennus.fi -sivuston ja toimii osana lääkärikeskus Aavan Virta -hyvinvointitiimiä. Jarnoa on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016-2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista. Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, ja nyt EM-2 2023 Masters-sarjoissa. Taustalta löytyy vahva 30 vuoden ohjaajakokemus, joista viimeiset 9 vuotta kouluttajana ja luennoitsijana.

Kysymyksiä ja vastauksia:

 • Kuinka pitkä valmennus on?

  Tämä kurssipaketti sisältää yhteensä kuuden kuukauden materiaalit (liikkuvuuskurssin kuukaudet 7-12). Materiaalit säilyvät käytössäsi yhteensä 1,5 vuoden ajan kurssin aloittamisesta.

 • Milloin valmennus alkaa?

  Maksusuorituksen jälkeen saat kaikki materiaalit käyttöösi saman tien.

 • Kenelle valmennus sopii?

  Valmennus on tarkoitettu kaikille jotka ovat käyneet liikkuvuuskurssia ensimmäiset kuusi kuukautta.

 • Kuinka kauan harjoitukset vievät aikaa?

  Pääasiassa harjoitukset vievät aikaa 10-15 minuuttia päivässä. Halutessa voit tehdä nämä harjoitukset myös kaksi kertaa päivässä. Välillä teemme myös pidempiä harjoituksia (30-40minuuttia), joita voit sovittaa omaan aikatauluusi esim. 2-3 kertaa viikolle.

 • Mitä välineitä tarvitsen harjoitteluun?

  Lähtökohtaisesti tarvitset vain oman kehosi! Välillä käytämme apuna pienvälineistöä, mutta myös ilman niitä pärjää. Näihin kuuluvat mm. pienet painot, hierontapallo, keppi ja kevyt vastuskuminauha.

 • Mitä jos minulla on kysymyksiä tai ongelmia harjoitteiden kanssa?

  Valmennukseen kuuluu oma keskusteluryhmä Facebookissa ja kysymyksiä on mahdollisuus esittää myös opetusportaalissa. Lisäksi valmentaja vastaa sähköposteihin aina 48 tunnin sisällä. Joten saat aina varmasti vastaukset kysymyksiisi!

 • Miten voin maksaa kurssin?

  Yleisimpien maksukorttien lisäksi maksutapoina käyvät myös ePassi (Sporttipassi), Smartum-, Virike- ja Tyky-setelit, sekä Smartumin ja Edenredin mobiili/verkkomaksut. Jos haluat suorittaa maksun näillä, niin lähetä ensin sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 • Mitä jos en ole tyytyväinen valmennukseen?

  Takaan Liikkuvuus-valmennukselleni 20 päivän rahat takaisin takuun. Ilmoita tyytymättömyydestäsi sähköpostilla [email protected] ja palautamme rahat tilillesi.