Kesäleirin 2023 ohjaajat

Kesäleiriä isännöi tuttuun tapaan Jarno Härkönen ja toisena isäntänä toimii aiemmilta vuosiltakin tuttu huippuosaaja Mikko Paunonen. Ohjaajatiimiin liittyy myös huikea monipuolisen liikkeen ammattilainen Elke Schroeder Kanadasta ja meditaatio- ja joogaopettaja Gloria Salo. Luvassa on monipuolista treeniä mm. liikkuvuuden, toiminnallisuuden, voimaominaisuuksien ja joogan parissa, sekä sukellusta hengityksen ja mielen rauhoittamisen maailmaan.
Etuhinta 30.5 asti 259,00€ (ovh. 289,00€)
Kesäleirin 2023 ohjaajat

Kesäleirin 5-7.7.2023 aihealueita:

Kolmen päivän aikana treenaamme jokaisen omalle tasolle sopivasti, opetamme harjoitteiden eri progressioita ja turvallisia suoritustapoja ja käymme läpi tapoja kehittää omaa suorituskykyä. Fyysisten harjoitteiden lisäksi jokaiselle päivälle on oma tietoiskunsa ja myös mieltä kehittävät ja rauhoittavat harjoitteet. Tässä esimerkkejä harjoituksista ja sisällöistä:

 • Hengityksen merkitys ja sen harjoittaminen

 • Liikkuvuusharjoittelun filosofiat ja harjoitukset eri tasoilla: kevyt, keskitaso ja haasteet

 • Kehonpainoharjoittelun monipuoliset treenit

 • Kehoa ja mieltä rauhoittavat ja palauttavat harjoitukset

 • Tasapaino, reaktiokyvyn ja nopeuden harjoittaminen

 • Luovuus ja ongelmanratkaisukyky harjoittelussa

 • Harjoitteita Shaolin-munkeilta

 • ..ja paljon muuta! Täysi ohjelma julkaistaan 22.5.2023 mennessä.

Mitä kehomme ja mielemme tarvitsee?

"Nykypäivänä moni meistä tarvitsee kahta asiaa: Enemmän rauhaa mielelle ja enemmän liikettä keholle. Näiden teemojen parissa tulemme huippuvalmentajien kanssa tarjoamaan kolmipäiväisen kokemuksen, jonka aikana varmasti saat huomattavan määrän lisäeväitä molempien asioiden kehittämiseen. Kehollisilla harjoitteilla voimme työstää mieltämme ja mielen harjoitteilla voimme tuoda paljon lisää kehomme ymmärtämiseen ja harjoittamiseen. Lupaan että leirillä pidetään hauskaa ja opitaan paljon uutta yhdessä, jokaiselle sopivalla tasolla!" -Jarno Härkönen, Functionality-kesäleirin perustaja ja isäntä vuodesta 2014
Etuhinta 30.5 asti 259,00€ (ovh. 289,00€)
Mitä kehomme ja mielemme tarvitsee?

Tapahtuman aikataulut ja infot

Täysi ohjelma julkaistaan 22.5.2023 mennessä.

Harjoittelemme 5-7.7.2023 (ke-pe) joka päivä klo 10-16 välisen ajan, pitäen välissä tunnin ruokatauon Espoon Tapiolassa. Jokaiseen päivään sisältyy fyysisesti hieman kevyempiä ja myös hieman haastavampia harjoitteita, tietoisku ja rauhoittavat/palauttavat harjoitteet. Hyvällä säällä harjoittelemme Silkkiniityn puistossa ja sateella Heikintorilla sijaitsevassa Liikkumatilan-treenistudiolla.

Kesäleirin ohjaajat

 • Jarno Härkönen

  Liikunta- ja hyvinvointialan kouluttaja

  Jarno Härkönen

  Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019). Hän on ollut kouluttamassa sadoittain liikunta-alan ammattilaisia mm. Trainer4You:lla ja Personal Trainer Akatemiassa. Hän on perustanut Yoga & Movement Centerin, Kotivalmennus.fi -sivuston ja toimii osana lääkärikeskus Aavan Virta -hyvinvointitiimiä. Jarnoa on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016-2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista. Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, ja comeback kilpailuihin SM-2 2022. Taustalta löytyy vahva 30 vuoden ohjaajakokemus, joista viimeiset 9 vuotta kouluttajana ja luennoitsijana.
 • Elke Schroeder (Kanada)

  Tanssija, Inspire by FM -ohjaaja

  Elke Schroeder (Kanada)

  Elke on kanadalaissyntyinen tanssitaiteilija, joka asuu Helsingissä. Hänet on nimetty Fighting Monkey Instructor -ohjaajaksi (kehittäjinä Jozef Frucek ja Linda Kapetanea). Elken monipuoliseen liikuntataustaan kuuluu monentyylistä tanssia, lattiatyöskentelyä, akrobatiaa, joogaa, toiminnallista liikettä, yleisurheilua ja kamppailulajeja. Intohimoisena opettajana hän on opettanut FM- ja tanssiharjoituksia lukemattomille kansainvälisille liike-, tanssi- ja joogajärjestöille, mukaan lukien Uniarts Helsinki, The School of Toronto Dance Theatre, L'École de Danse de Québec, L'Artère Danse, Calgary University, Ryerson University, York University ja Spirit Loft Toronto. Hän toimii tällä hetkellä tanssijana Susanna Leinonen Companyssa ja Raekallio Oy:ssä, tekee töitä oman tanssiseuransa One Animal Movementin alla ja jatkaa opettamista yksin ja kumppaninsa Mikko Rinnevuoren kanssa.
 • Mikko Paunonen

  Liikunta- ja hyvinvointialan kouluttaja

  Mikko Paunonen

  Mikko on ollut perustamassa Suomen suurinta personal trainereiden koulutuslaitosta, sekä kouluttanut ja valmentanut opiskelijoita jo 20+ vuoden ajan. Hän on ollut mukana kirjoittamassa useaa liikunta-alan kirjaa, valmentanut lukuisia kilpaurheilijoita ja pitää nykyään omaa Ihmiskoodi-podcastiään. Eikä unohdeta sitä, että mieheltä löytyy kilpailukokemusta useasta eri kilpailulajista! Nykyään Mikon suosikkiaiheisiin kuuluvat mm. hengitys, neurologia, suorituskyvyn parantaminen ja holistinen valmennusote.
 • Gloria Salo

  Jooga- ja meditaatio-ohjaaja

  Gloria Salo

  Gloria on harjoittanut joogaa ja läsnäolotaitoja viimeiset 25 vuotta, ja toiminut jooga- tantra- ja meditaatio-ohjaajana 15 vuotta. Hän on opiskellut ja harjoittanut useampaa jooga- ja tantraperinnettä, ja ollut erityisen kiinnostunut traditionaalisista ja syvällisistä suuntauksista, sekä elävästä harjoitusperinteestä. Akateemiselta puolelta hän on sosiaalipsykologian maisteri, jossa tutkielma keskittyi tietoisuustaidoihin (mindfulness). Tällä hetkellä Gloria opiskelee kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyyttä ja toimii integratiivisena terapeuttina. Hän on myös valmistunut rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi (RVO). NVC - osaaminen (tunne- ja tarvelähtöinen itseilmaisu ja empatiataidot) ovat keskeisiä hänen ohjaus- ja terapiatyössä.

Mitä voin odottaa kesäleiriltä?

Monen osallistujan sanoin vuosittainen kesäleiri on ollut "kesän paras kohokohta", joten tulet varmasti nauttimaan kanssamme huikeista treeneistä, inspiroivista tietoiskuista, hyvästä seurasta ja rennosta ilmapiiristä. Leirille ei tulla suorittamaan, vaan pitämään hauskaa ja oppimaan uusia asioita hyvässä ilmapiirissä. Leiri järjestetään Espoon Tapiolassa 5-7.7.2023 klo 10-16 välillä päivittäin, hyvän sään salliessa treenaamme ulkona Silkkiniityllä ja sadesäällä sisätiloissa Liikkumatila-treenistudiolla Heikintorilla.
Etuhinta 30.5 asti 259,00€ (ovh. 289,00€)
Mitä voin odottaa kesäleiriltä?

Online-materiaalit

 • 1
  Tervetuloa mukaan!
  • Tapahtuman tiedot
  • Tervetulovideo 7.5.2023
  • Aikataulut
  • Valmentajien vinkit
 • 2
  Kesäleirin harjoitteita videomuodossa
  • Julkaistaan leirin jälkeen
 • 3
  Valmentajien lisämateriaalit
  • Julkaistaan leirin jälkeen